• امروز : پنج شنبه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۲
  • برابر با : Thursday - 21 September - 2023
1
معاون نظارت، ارزیابی و خدمات گردشگری خبر داد؛

رویکرد برنامه هفتم، تحول در ناوگان گردشگری دریایی و زمینی

  • کد خبر : 2294
  • ۱۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
رویکرد برنامه هفتم، تحول در ناوگان گردشگری دریایی و زمینی
اینکه واردات کشتی‌ها و شناورهای گردشگری با معافیت حقوق گمرکی همراه است، نکته بسیار مهمی است و قطعا این ماده مسیر را برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری دریایی فراهم می‌کند...

معاون نظارت، ارزیابی و خدمات گردشگری تصویب واردات کشتی‌ها، شناورها و خودروهای گردشگری با معافیت گمرکی در لایحه برنامه هفتم توسعه را تحولی در ناوگان حمل و نقل گردشگری کشور عنوان کرد.

به گزارش روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اسماعیل برات با تشریح بند ب ماده ۸۲ لایحه برنامه هفتم توسعه که برای اولین بار به همت تیم کارشناسی وزارت و بخش خصوصی با نگاهی ویژه به گردشگری تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است، گفت: بند ب ماده ۸۲ به عنوان ماده‌ای بسیار مهم تاکید ویژه بر حوزه گردشگری دریایی دارد.

با توجه به اینکه یکی از الزامات توسعه این بخش وجود کشتی‌ها و شناورهای تفریحی و گردشگری مناسب است از این رو واردات کشتی‌ها و شناورها با در نظر گرفتن معافیت گمرکی برای توسعه گردشگری مجاز محسوب شده است.

او افزود: اینکه واردات کشتی‌ها و شناورهای گردشگری با معافیت حقوق گمرکی همراه است، نکته بسیار مهمی است و قطعا این ماده مسیر را برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری دریایی فراهم می‌کند.

برات ادامه داد: بخش دیگری از این ماده مربوط به ورود خودروهای ویژه گردشگری است.

همه ما می‌دانیم که نوسازی ناوگان حمل و نقل در بخش گردشگری و وجود خودروهای با‌کیفیت یکی از نیازهای اصلی و ضروری صنعت گردشگری کشور است.

این خودروها می تواند شامل اتوبوس، ون یا انواع خودروهای سافاری باشد.

معاون دفتر نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری با اشاره به اینکه موافقت با ورود خودروهای گردشگری در برنامه هفتم توسعه نیز با در نظرگرفتن معافیت گمرکی بوده است، خاطرنشان کرد: البته برای جلوگیری از سواستفاده در استفاده از خودروهای گردشگری الزام به پلاک یا نشان ویژه متمایزکننده برای بخش گردشگری در این ماده دیده شده و پیش‌بینی می‌شود حداقل ده سال باید در حوزه گردشگری از آن استفاده شود و در مقابل تضمین‌هایی نیز گرفته می‌شود.

این ماده بسیار مهم است و در لایحه برنامه هفتم توسعه به تصویب رسیده است.

گفتنی است در بند ب ماده ۸۲ لایحه برنامه هفتم توسعه آمده است: مجوز لازم برای واردات کشتی‌های گردشگری، شناورهای تفریحی، وسایل نقلیه و تجهیزات ویژه گردشگری برای سرمایه‌گذاران بخش‌های خصوصی و تعاونی متقاضی با معافیت حقوق ورودی توسط وزات میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با رعایت ضوابط، مقررات و استانداردهای وزارت راه و شهرسازی صادر می‌شود.

فهرست مصادیق موضوع این بند توسط وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با همکاری وزارتخانه‌های صنعت، معدن، تجارت و راه و شهرسازی ظرف مدت ۳ ماه پس از ابلاغ برنامه تعیین می‌شود.

مصادیق مذکور از سوی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران یا مرجع قانونی ذیربط با پلاک یا نشان ویژه متمایز شده و حداقل ده سال صرفاً در حوزه خدمات گردشگری باید به کار گرفته شوند.

نظارت بر نحوه استفاده از خودروها و اخذ تضامین لازم بر عهده وزارت میرا‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و دستگاه‌های نظارتی ذیربط خواهد بود.

لینک کوتاه : https://rahbalad.news/?p=2294

درج نظر

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • نظرهایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهند شد.
  • نظرهایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهند شد.