• امروز : شنبه - ۱ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Saturday - 23 September - 2023
2

ایران در بین ۱۰ کشوری که بیشترین گردشگر را در جام جهانی قطر دارد

  • کد خبر : 1885
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۸
ایران در بین ۱۰ کشوری که بیشترین گردشگر را در جام جهانی قطر دارد
ده کشور ۵۵ درصد از ورودی ها به قطر را تشکیل می دهند.  ۱۱ درصد از عربستان سعودی، ۹ درصد از هند، ۷ درصد از آمریکا؛ مکزیک و بریتانیا هر کدام ۶ درصد، ۴ درصد از آرژانتین و از مصر، ایران، مراکش و سودان هر کدام ۳ درصد تشکیل دهنده ۵۵ درصد از گردشگران ورودی به قطر هستند.

بررسی ها درباره گردشگری قطر در ایام جام جهانی نشان می دهد که از کشورهای عربستان سعودی، هند، ایالات متحده آمریکا، مکزیک، بریتانیا، آرژانتین، مصر، ایران، مراکش و سودان بیشترین گردشگر در این ایام به قطر سفر کرده اند.

برتولد ترنکل، مدیر عملیاتی گردشگری قطر (QT) این مطلب را در حاشیه یک کنفرانس مطبوعاتی درباره «جام جهانی و فراتر از آن، در گفتگو با توریسم قطر» مطرح کرد.

ترنکل گفت که ده کشور اول ۵۵ درصد از ورودی ها به قطر را تشکیل می دهند.  ۱۱ درصد از عربستان سعودی، ۹ درصد از هند، ۷ درصد از آمریکا؛ مکزیک و بریتانیا هر کدام ۶ درصد، ۴ درصد از آرژانتین و از مصر، ایران، مراکش و سودان هر کدام ۳ درصد تشکیل دهنده ۵۵ درصد از گردشگران ورودی به قطر هستند.

بر اساس برنامه از پیش تنظیم شده گردشگری قطر و جام جهانی، ورود بازدیدکنندگان به این کشور در مسیر صعودی قرار دارد و انتظار می رود بیش از یک میلیون نفر در طول رویداد به این کشور سفر کنند.

لازم بذکراست یک سوم بازدیدها در ایام جام جهانی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس است، ۹۵ درصد این آمار مربوط به عربستان ، ۵۷ درصد از عمان (با ۱۲ ساعت رانندگی تا قطر بصورت زمینی) و درصد هم مربوط به امارات متحده عربی است.

او همچنین تاکید کرد که مهمترین چیز برای همه، بهبود بخش گردشگری در دوران پسا کووید ۱۹ است.

ترنکل ابراز امیدواری کرد که چین مرزهای خود را باز کند و به ساکنانش اجازه سفر بدهد. اکثر مرزهای چین تا امروز همچنان بسته است.

از جمله “بازارهای بزرگ” که گردشگری قطر هدف قرار داده است، اروپای مرکزی – بریتانیا، آلمان و فرانسه است. در مورد ترانزیت فرودگاهی ایالات متحده آمریکا و استرالیا.

مدیر عملیاتی گردشگری قطر (QT) همچنین از بریتانیا، آلمان، ایالات متحده آمریکا، هند، چین و روسیه بعنوان بازارهای دارای اولویت قطر یاد کرد.

او اشاره کرد که آنها با تمرکز بر شش بازار در پی تحول گردشگری کشور خود هستند. تعطیلات ، استراحت و تجدید قوا، خورشید، دریا و شن، گردشگری فرهنگی، گردشگری لاکچری و گردشگری برای زوج های جوان( عاشقانه و رمانتیک).

QT پیش از این در بیانیه ای اعلام کرد: «کار پس از جام جهانی متوقف نمی شود، زیرا این کشور استراتژی بلندپروازانه ای برای افزایش تعداد بازدیدکنندگان ورودی به قطر به بیش از شش میلیون نفر در سال تا سال ۲۰۳۰ دارد.

.

لینک کوتاه : https://rahbalad.news/?p=1885
  • نویسنده : تحریریه راه بلد
  • ارسال توسط :
  • منبع : توریسم قطر
  • 61 بازدید
  • بدون دیدگاه

درج نظر

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • نظرهایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهند شد.
  • نظرهایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهند شد.